ekspress-1

Termi “kafe ekspres” rrjedh nga fjala italiane ekspres dhe është vendosur për të nënkuptuar një shërbim të menjehershëm dhe të shpejtë për konsumatorin.

Kafe Ekspres

ama capsule " takimi ideal"

Spoti  “takimi ideal”  sjell te konsumatori me dinamiken e levizjeve dhe larmine e ngjyrave ne formen e nje kailedoskopi te 6 shijet e ofruara nga ama capsule.

ama capsule ” takimi ideal”

bener-premiumm

Bota e Kafese

Kafeja është pija e preferuar e miliona njerëzve,mëngjesi i të cilëve fillon me një filxhan kafe. Në pak sekonda arrihet një ekuilibër perfekt mes trupit, shijes dhe aromës, por përvec ingredientëve të pazëvëndësueshëm, më të mirës së Arabikës dhe Robustas, duhet shtuar edhe shumë kujdes dhe eksperiencë.

bener-kapsula

Kapsula

Pasioni, dashuria dhe kujdesi për kafenë, takojnë inovacionin teknologjik të
revolucionatit New Century, dhe kënaqësia e të pirit një ekspres gjithnjë të mirë, merr një formë të re: atë të kapsulave ekskluzive ama caffe.