kapsulat2

PREMIUM- Ekspres 100% Arabika

Premium është kafeja ekspres për njohësit e mirë të kafesë, falë aromës fine, aciditetit të ulët, dhe shijes së çokollatës që lë pas. Premium është ekspres me shije të fortë të kafesë së rajonit qëndror Amerikano-Jugor, me një ekuilibër të këndshëm të aromave. Për t’u shijuar gjatë gjithë ditës falë nivelit të ulët të kafeinës.


KAFE EKSPRES / Sasia e këshilluar në filxhan 25-30 ml. Blej kapsulat ama

INTENSO - EKSPRES I FORTË:

Intenso është ekspresi i vërtetë Italian, me shije të fortë e të qartë. Është një kafe e plotë dhe imponuese me një nuancë të lehtë aromatike. Përzierje e Robusta-s Aziatike dhe Afrikane me karakter të fortë e të qartë, e ëmblësuar nga Arabikja e cila shton e përmirëson aromën. Ideale për të marrë energjinë e nevojshme.


KAFE EKSPRES / Sasia e këshilluar në filxhan 25-30 ml. Blej kapsulat ama

SOPRANO - Ekspres 100% ArabikaLATTE - PIJE ME QUMËSHT

Nga përzgjedhja e kujdesshme e origjinave lind një kafe ekspres plotësisht Arabika me aromë të ëmbël e delikate. Falë përmbajtjes së reduktuar të kafeinës, bëhet shoqëruesi ideal për çfarëdo lloj pushimi të këndshëm


KAFE EKSPRESS / Sasia e këshilluar në filxhan 25-30 ml Blej kapsulat ama

GINSENG:

Aroma e kafesë bashkohet me gjallërinë e Ginseng në një pije të shijshme dhe stimuluese, plotë me energji që të karikon në çdo kohë të ditës.


PIJE ME GINSENG / Sasia e këshilluar në filxhan 25-30 ml. Blej kapsulat ama

CACAO:

Pije shumë e shijshme me kakao, për t’u shijuar siç është, në një sasi ideale prej 80/90 ml. Për një pije më të pasur këshillohet të përdoret një kapsulë qumësht.


PIJE ME KAKAO / Sasia e këshilluar në filxhan 80-90 ml. Blej kapsulat ama

LATTE - PIJE ME QUMËSHT

Preparat i mrekullueshëm për pregatitjen e pijeve të shpejta, me bazë qumështi pluhur të skremuar . Ideale për të bërë çokollatë, kapucino dhe kafe makiato.


PIJE ME QUMËSHT / Sasia e këshilluar në filxhan 125-130 ml Blej kapsulat ama
 • footer-capsule

  AMA KAPSULAT

 • ekspreset-12-138x98

  EKSPRESET E KAFESE

 • bar

  AMA BAR

 • reklama-e-fundit

  AMA TV SPOT