fbpx

Kompania

1995

Importo Saicaf

Importo Saicaf nga Italia. Shpërndarja në dyqanet kryesore të HoReCa në Tiranë

1995

Importo Saicaf

2005

Ideja

Ideja për të krijuar produktin tonë lindi. Zgjedhja e furnizuesve kryesorë për fabrikën e prodhimit - Brambati Punësoi agjensinë e reklamave që do të krijonte fushatën e markës dhe komunikimit Optima Communication

2005

Ideja

2009

Shekulli i Ri

U themelua New Century. Mjeshtri i kafesë punësohet dhe filloi testet e para të përzierjes për të krijuar ekspresin e përsosur në një filxhan

2009

Shekulli i Ri

2010

ama® caffè

ama® caffè ka lindur. Linja e parë ama® premium barista është pjekur Të renditura në 50 baret më të mira në qytet. Fushatë e plotë reklamimi, jashtë, TV, dixhitale.

2010

ama® caffè

2013

Kapsulë

ama® caffè në një kapsulë Fushatë e re nisjeje

2013

Kapsulë

2014

CioCaffe

Ulje në Austri, tregu B2B dhe përhapja mbi Ballkan Duke menduar jashtë kutisë – ama® ciocaffè

2014

CioCaffe

2015

Linja Barista

ama® tani në Francë, Gjermani, Poloni, Spanjë Testimi i produkteve në shitësit kryesorë në Gjermani Rinovim i paketimit të linjës ama® barista

2015

Linja Barista

2016

Kafe e akullt & Nespresso e përputhshme

ama® hedhje kafeje të akullt në Shqipëri ama® nisje ciocaffe në Gjermani ama® Nespresso Compatible

2016

Kafe e akullt & Nespresso e përputhshme

2019

Kofa turke

ama® turkish & ama® barista launch in UK & USA markets

2019

Kofa turke

2020

Cialde & Kafeja e tokës

ama® lansim kafeje të akullt në Suedi. Ama® drekë kapsule në Norvegji. Lëshimi i 8 produkteve të reja, ama®cialde 2 SKU; ama® tokë dhe kafe të pjekur 2SKU, ama®Diamond dhe 3 sku ama të reja® capsul

2020

Cialde & Kafeja e tokës

Hap bisedën
Kontakt Direkt