fbpx

KONTAKTET E SHPËRNDARËSVE NË MBARË BOTËN

New Century Company u soll në jetë si rezultat i përvojës shumë vjeçare në kapsulë kafeje, cialde, shpërndarje kofe me baza, njohuri të thella të tregut dhe klientëve nevoja specifike në lidhje me shijen dhe cilësinë e kafesë. Kompania e krijoi veten në prodhimin dhe shpërndarjen e kafesë Fasule espresso, Kapsula kafeje dhe kafe turke, me sukses të menjëhershëm në segmentin e vetëm të tregut të kafesë që shërben.

PUNO ME NE

Ne ofrojmë një mjedis pune tërheqës dhe dinamik ndërkombëtar me mundësi të vazhdueshme zhvillimi, duke pasqyruar bindjen tonë se njerëzit janë pasuria jonë më e rëndësishme.

Hap bisedën
Kontakt Direkt