fbpx

ama® Capsule

ama® capsule fal sigurinë e një kafeje speciale për dashamirësit dhe njohësit e vërtëtë të kafesë. Përzierjet e saj janë konceptuar dhe punuar nga duar eksperte, të cilat trajtojnë çdo kokërr kafeje me kujdesin dhe vëmëndjen e përbërësit më të çmuar. Ky kujdes dhe përkushtim sjell një rezultat të pakrahasueshëm në filxhan. Veçantia e ama kapsulë qëndron në sigurinë që fal çdo ditë, në çdo kohë që dëshiron, për të pirë një ekspres të shkëlqyer: nga filxhani i parë, në të fundit shija dhe aroma janë të pandryshueshme, si të një kafe të porsa pjekur dhe bluar.