fbpx

ama® Iced Coffee

ama® iced coffee Cappuccino është kafja juaj e ftohtë e preferuar. Kënaqesinë e kafes dhe energjinë ju e përfitoni në një kanaçe. Është 100% arabica dhe përgatitet me qumësht pjesërisht të skremuar .