fbpx

Office

* Ekspresi ka kosto 0
* Shërbimi teknik dhe mirëmbajtje e vazhdueshme për ekspresin
* Sasia minimale e porositjes çdo muaj ështe 100
* Çmimi përfshin setin e shërbimit ( gota kartoni; sheqer ; përzieres )

Open chat
Kontakt Direkt