fbpx

Kontaktet e shpërndarësve në botën

Albania

Name

New Century

 

Phone

35544517002

 

Email

info@amacaffe.al

 

Austria

Name

Ado Distribution E.U.

 

Phone

+4369910807727

 

Email

adoagolli1@gmail.com

 

Czech

Name

Original Granat Praha s.r.o.

 

Gjermani

Name

BBC GMBH

 

Phone

+4917661239524

 

Website

https://amacaffe.de/

 

Kosovë

Name

Genesis

 

Phone

04 994 5329

 

Email

Info@genesistrade-ks.com

 

Mali i Zi

Name

Plus d.o.o.

 

Phone

+382 20 87 57 73

 

Website

http://plusmne.com/

Maqedonia Veriut

Name

Enea

 

Phone

072 422 422

 

Website

http://shop.enea.mk/

 

Mbretëria e Bashkuar

New York

Name

Yurges LTD

 

Phone

+447795958472

 

Email

yurgesbookings@hotmail.com

 

Exclusive distributor for USA

Company: ALB-USA ENTERPRISES INC.

 

Phone

+1 917 922 5627

 

Email

Albusaenterprises@gmail.com

 

  • Albania

  • Austria

  • Czech

  • Gjermani

  • Kosovë

  • Mali i Zi

  • Maqedonia Veriut

  • Mbretëria e Bashkuar

  • New York

PUNO ME NE

Ne ofrojmë një mjedis pune tërheqës dhe dinamik ndërkombëtar me mundësi të vazhdueshme për zhvillim, duke reflektuar bindjen tonë se njerëzit janë pasuria jonë më e rëndësishme.

Email